Увити в меко одеяло, с чаша топъл билков чай в ръка и ухание на ароматни свещи във въздуха е точното описание на едно такова изживяване. Човек може да му се наслади сам, с хубава книга, или да сподели момента с любим човек, защото всичко споделено е два пъти по-хубаво. А и в основата на датската философия е именно споделеността.

 

Нашата уютна ГлезУтия е подчинена изцяло на концепцията на датското изкуство да се наслаждаваме на момента или с други думи „Хюга“

Това е концепция, свързана с ежедневното търсене и откриване на удоволствие от дребните неща в живота. Тайната се крие в атомосферата и усещанията, а артикулите в подаръчната кутия са така подбрани, че да отговарят на тази концепция и да внесат повече уют в ежедневието на притежателя си.

Ето и думите, които описват най-добре нашата Уютна ГлезУтия – аромат, допир, наслада, уют, комфорт, дом.

Материалите са естествени, натурални, топлината е въплатена във форми и усещания.

Зимата, или по-точно периода около Коледа, е най- подходящото време от годината за “хюга” преживяване.

А днес в това неясно и напрегнато ежедневие, изнервени от настоящата ситуация и битовизъм е по-важно от всякога да допуснем “хюга” в животите си. Без значение е дали спортуваме и как се храним, ако не отделяме време, за да се отпуснем и да сме в хармония със себе си.

 

Кутията “Уютна ГлезУтия” ще събуди в човека, на който решите да я подарите много приятни моменти, и ще помогне да се погрижим заедно за уюта на душата си.

Защото, ако ние сами подарим на себе си и близките си тази уютна топлина и красота, то кой?